AIR-Controler

Mgmentés az allergiában szenvedőknek

Viszketés, piros és könnyező szem. Csurgó orr, tüsszentő rohamok, és gyakori légszomj. Több mint 20% lakos Németországban, szénanáthától szenved teli orral. Ennek oka a virágokból és füvekből származó virágpor, mely sajnos gond nélkül bejut az otthonunka.

A Salamndertól származó AIR-Controler rendszernek köszönhetően az allergiában szenvedők  végre fellélegezhetnek. A helységben, mely egyedi cserélhető szűrőpatronnal rendelkezik, tiszta levegőt garantálunk – allergén és virágpor nélkül.
Virágpor szűrő, különleges ultra-finom, 25 mikrométeres nylonhabból van gyártva, mely nem engedje át a legfinomabb virágport sem. Ez azt jelenti, hogy a levegő virágpormentes és tiszta marad.

A Salamndertól származó AIR-Controler végső megoldást jelent mind azoknak, akik tiszta, virágpormentes levegőre vágynak még a csukott ajtók és ablakoknál is. Természetes az AIR-Controler hosszú távú szellőztetést kínál, mely minden Salamander termékbe szerelhető. Az utólagos szerelés a már felszerelt ablakokra is játéknak számít.

AIR-Controler a Salamandeól. Mert az ön egészsége számít nekünk.

Air-Controler röviden

  • cserélhető virágpormentes szűrőpatron
  • olcsó hosszú távú szellőztetés
  • biztonságos az eső és szél esetében is
  • egyszerű szerelés, és utólagos szerelés is