Bejárati ajtók

Szépnek kell lenniük! Feltétlenül tökéletesen kell működniük! És e mellett, itt van a hőszigetelés, hangszigetelés, betöréselleni biztonság...

Aki manapság bejárati ajtót keres, egy csomó követelménnyel van, nem csak a funkcionalitásra, de az esztétikára és designra is. Így van! A bejárati ajtónak meg kel felelniük a sokoldalú követelményeknek és hosszú távú extrém körülményeknek kel megfelelniük.
Ebből kifolyólag a hő és a hangszigetelés az első helyen ál. Sikerült! Ahogy a képen látható, az új négykamrás Brügmann AD ajtó profilrendszer létrejött. 

Egyrészt, az AD Brügmann egy időtlen designt, nyújt a modern emberek számára, és  másrészt, az új négykamrás ajtóprofil, tökéletes hő és maximális hangszigetelést biztosít.  A nagy kamara, maximális stabilitást garantál a merevítő vasaknak. Előnyök: a Brügmann rendszerben választhat a ki, vagy befelé nyíló ajtók között. Azt jelenti: A Brügmann AD ajtó rendszerek, mind két típusra, optimális zárást kínálnak.

És úgy, mint mindig, a Brügmann, nagy hangsúlyt fektet a részletekre: az ajtópántok belső csavarására is. A hegesztősarkak, belső részben stabilizálják az egész konstrukciót. A biztonsági zárral együtt, extra osztály közé tartozik a biztonsági szempontból. Ennek köszönhetően lehetséges az üvegezés, egészen 43mm-ig. A színek és profilok nagy választékának köszönhetően sok variációt kínál. Ez garantálja, hogy a nagyigényű vevő is ki van elégítve.