bluEvolution

bluEvolution ötvözi a fejlett csúcstechnológiát és a modern (rideg, egyszerű) designú, új első osztályú ablak generációt. Egyedi építési mélysége 92 mm, felülmúlhatatlan hőszigetelést teremt,és jobb energiahatékonyságot nyújt.  Csak 118 mm-es filigrán magasságával, a nagy fénynyereségével és a 100%-os műanyag újrahasznosíthatásával, a bluEvolution, jövő ablakrendszert képviseli.

bluEvolution, helyes döntésnek számít több szempontból, és pedig az építés, rekonstrukció, illetve felújítás szempontjából:

  • egy hatalmas hőszigetelés és ebből eredő fűtés költségmegtakarítás, alacsonyabb CO2 emisszió – a bluEvolution a környezetvédelem szempontyából legyőzhetetlen
  • a jövőbeli tendenciák irányítva rendeletekkel, szabványokkal, mint például az EnEV 2012 szabvány, arról szól, hogy 2012. 12. 01–től meg van tiltva az olyan ablak felszerelése, melynek az Uw egész ablakának rosszabb, mint az Uw1,0 W/m2K
  • fenti átlagos fény nyereség, az üveg nagyobb területének köszönhető
  • legjobb minőségű profilgyártás, kizárólag a RAL A osztályban
  • az anyagok kiváló minősége egyben a kifinomult feldolgozással, hosszú távú élettartalmat és időjárás ellenálló képességet biztosítanak.
  • tiszta környezet = problémamentes profilrendszer újrafeldolgozása határozottan hozzájárul a környezet védelméhez
  • a megnyugtató biztonság a hatalmas építési mélységnek és három tömítésnek köszönhetően. Zaj, eső, szél és a tolvajok – nincs esélyük.
  • minimális karbantartási követelmények, a rendkívül tömörítő és sima felületnek eredménye, és ennek köszönhetően a szennyeződésnek nincs semmi esélye.
  • bő design kínálat – alakzat, szín, modern design

Háromdimenziós hőszigetelés bemutatása (izotermák: vonalak, színek, melyek azonos  hőmérsékletet mutatnak) az ablakvágás esetén

A LEGMAGASABB ENERGIAHATÉKONYSÁG

HŐ-, HIDEG- ÉS HŐVESZTESÉG ELLENI VÉDELEM

Nem akar elfogadni semmi kompromisszumot, ha a kényelemről és az energiahatékonyságról van szó. Nem is muszáj. Elsősorban a hőszigetelés szempontjából, a bluEvolution minőség maga. A döntő tényező az egész ablak Uw Hőátbocsátási együttható. Minél alacsonyabb az UW-értéke, annál jobbak az ablak hőszigetelési tulajdonságai és alacsonyabbak a fűtés költségei. Nagy szabványú keret és szárny mélység, és a profil kamrák elrendezése, optimális hőszigetelést biztosítanak. Még pedig a szabványos designban is az UW 0,83 W/m2 K elérhető. A hő hidas merevítő vas használásnál és a megfelelő hőszigetelő üveg használásánál, elérte a bluEvolution a 0,73 W/m2 K Uw értékeket. Továbbfejlesztett építési mélységnek 92 mm eredménye az, hogy speciális hőszigetelő üveget, egészen 60 mm-ig használhatunk fel.

A JÖVŐ GEBNERÁCIÓ SZÁMÁRA FENNTARTHATÓ

ÉGHAJLAT ÉS KÖRNYEZET VÉDELME

Éghajlat és környezet védelme tekintettel az éghajlati változásokra és a fosszilis erőforrások hiánya, sokkal fontosabbak, mint valaha is.  Aktív energia-megtakarítási és az éghajlat-változási intézkedések, ezek a szigorú követelmények az energia-megtakarítására,a Német „Spolkové ministerstvo výstavby¨ 2099 (EnEV) rendeletből. A bluEvolution messziről lépje túl az  EnEV (Uw = 1,3 W/m2 K) követelményeket. Különösen az új házakhoz és felújításokhoz terén sokat tehetünk.

KÖRNYEZETVÉDELEM: nekünk, mint Recycling initiative Rewindo alapító tagjának, elsősorban a környezet és az erőforrások védelem az érdekünk. Ezért helyénvaló, hogy ily módon gondolkodás a következő, bluEvolution ablakok generáció alapja. Az összes ablak profilanyag ártalmatlanítása és újrahasznosítása, egy zárt újrahasznosítás ciklust képez. Ökológiai műanyag és acél előnye feltétlenül az, hogy a bluEvolution minden profilrendszer része, 100%-an újrahasznosítható

LEVEGŐTISZTASÁG VÉDELEM: Tekintettel a bluEvolution rendkívül jó hőszigetelő tulajdonságainak, lényegesen kevesebb fűtés energiafelhasználásra van szüksége.

IDŐJÁRÁS: Folyamatosan nő a viharok száma. Nem csak a viharok számára gondolunk, de a viharok intenzitására és az erejére. A legtöbb esetben ez az esőről van szó, mely szél segítségével üti az ablakokat. A bluEvolution a háromfokozatú tömítésének köszönhetően, nagyon jó eső és viharelleni védelmet nyújt. Ezen kívül az első kamra optimális vízelvezetést, és gyors nedvességelszívást biztosít.

ZAJ, BETÖRÉS ÉS ESŐ ELLENI VÉDELEM

Biztonság egy alapvető szükséglet. Mindenki azt szeretné, hogy a háza vagy lakása be legyen biztosítva, és ezért nagy hangsúlyt fektet erre. Olyan elemekről van szó, melyek előtt védve akarunk lenni: zaj,zavaró elemek, vihar.

Megérdemelt pihenés: felülmúlhatatlan hangszigetelés, mely a profil minőségétől, sűrűségéből, üveg vastagságától és az üveg típusától függ. A bluEvolution, az intelligensen megtervezett többkamrás rendszerrel és az állótömítéssel, kiváló zajszigetelést biztosít. A különösen nagy intenzitású zaj ellen, a bluEvolution, speciális 60 mm ablakot kínál, mely jobb zajszigetelést biztosít. Így könnyedén biztosítható az 5 fokozatú hangszigetelés. A bluEvolution, legmagasabb élet minőséget biztosít.

Betörés - esélytelen: az első percek a legfontosabbak. A tolvaj általában az ablakon vagy a balkonajtón keresztül jut be. Bármilyen további intézkedések nélkül a bluEvolution erős és stabil szerelési biztonságot biztosít. Olyan ablakoknál, melyek kívülről könnyen elérhetők, 60 mm vastagságú biztonsági üvegezést, biztonsági kovácsolást és kilincseket és zárakat lehet nyújtani.

A STÍLUSOS SOKSZÍNŰSÉG

FORMA ÉS SZÍN

Függetlenül attól, hogy jobban szereti-e az egyszerű eleganciát, vagy inkább a merész színeket: a bluEvolution a megfelelő alakzatot, tökéletes dekórumot és természetesen színt kínál, pont az Ön ízlése szerint.

Szín kombináció: választhat a bő szín és minta kínálatból, és ennek köszönhetően egyéni ablak profilt alakíthat: belsőoldalról fehér, külsőoldalról színezett, vagy mind két oldalról fóliázott profilok. A bluEvolution fóliázása nem csak tekintetre szép, de mint napfényelleni védő réteg is szolgál.  Még a nagyon sötét színek a bluEvolution-nál problémamentesek.

Alakzat variációk: Az ablaknak nagyon fontos szerepe van az egész átfogó építészeti házkép alakításnál. A bluEvolution legkülönbözőbb formákat és mintákat kínál, nem csak az egyedi modern építészetben, de a régi épületek és műemlékek felújításban is. A vékony 118 mm magasságával a bluEvolution filigrán designt nyújt. És ennek köszönhetően Őn alakíthat az egész lakás vagy ház designon.  

Salamander Industrie Produkte GmbH (SIP)

A több mint tíz éves tapasztalatnak köszönhetően, az ablak és ajtó profilok fejlesztése és termelése terén, tartozik a Salamander Industrie Produkte GmbH (SIP) a kiváló minőségű vezető gyártók közé.
Know-how, ez az, amire a SIP műanyag profilok gyártásnál alapozva van. Jó minőségű műanyag, melyet a profilgyártásnál használnak, időjárás ellenálló képességgel rendelkezik. Ugyanúgy, az esőzés, funkcionális biztonság, stabilitás, hosszú távú tartóság és állandó terhelés ellenállásnak köszönhetően, a SIP ajtók és ablakok a legjobbak közé tartoznak.