Profilok

A Salamander Industrie-Produkte vállalat:

Egységes koncepció. Első osztályú know-how. Innovatív ötletek, melyek alkalmasak lehetnek a jövőben. Minőségi személyzet, mely hajlandó folyamatosan nagyobb és nagyobb eredmények nyújtani. Ez a nemzetközi vállalkozás filozófiája, mely következetesen írja a történelmét. Ez a SÍP – szakember a műanyag extrudálás területén és modern, innovatív, jó minőségű Salamander és Brügmann ablakrendszer gyártó. Több mint 30 éve fejleszti, szoros együttműködésben az ügyfelek, az ablak,ajtó és PVC profilokat. Továbbá, számos más rendszer megoldást fejleszt az ablakipar alkalmazásához. A termelésben nagy hangsúlyt fektet a speciális tapasztalatokra, melyek a jövőre vannak összpontosítva. Május 2004-től a cég, egy magánbefektető irányítása alatt működik, és ez pozitív hatással van a vagyon jövőbeli fejlesztésre.

Türkheim

 

 

1917-ben, Mr. Jakob Sigle elkezdte Türkheimbe a bőr gyártását, mely alapkővé vált a Salamander Industrie Produkte GmbH vállalt fejlesztésénél.1973-ban elkezdte a SIP vállalat a m×anyag axtrudállását és az ablak profilrendszer gyártását, mely manapság az üzlet tevékenységének alapját képviseli  

Atermelés: Salamander rendszer
Minőségi norma: ISO 9001: 2000
Alkalmazottak száma: kb. 450 személy
Termelőterület: 75 ezer m2
Raktárterület: 120 ezer m2
Terület: 350 ezer m2

Salamander GmbH & Co KG
D-86842 Türkheim
tel. 0049 82 45-52-0
e-mail: info@sip.de
www.sip.de

Manapság ezen a helyen, Salamander profilrendszer gyártóüzeme ál. Egyben, mint egy értékesítési, fejlesztési és modern képzési központ és is a ugyanúgy mint a SIP vállalat vezető központ működik.

Papenburg

 

 

1954-ben volt elkezdődött Papenburgban a műanyag ablak és ajtóprofilok extrudálása. Azóta a nagyminőségű és innovatív profilok fejlődnek és a Brügmann márka alatt gyártódnak.  2001-ben a Brügmann rendszert megvette a SIP csoport. Manapság ezen a helyen, Brügmann profilrendszer gyártóüzeme ál. Egyben, mint a vállalatvezető központja, és mint értékesítési,fejlesztési központ működik. Továbbá, e helyen a ttp GmbH társaság ül, mely a műszaki profilok gyártásával foglalkozik.

Atermelés: Brügmann rendszer
Minőségi norma: ISO 9001: 2000
Alkalmazottak száma: kb. 300 személy
Termelőterület: kb. 54 ezer m2
Terület: 69 ezer m2

Brügmann GmbH
D-26871 Papenburg
tel. 0049 4961-914-550
e-mail: info@sip.de
www.sip.de

A SIP termékek, hivatalos igazolása a Szlovák köztársaság részére: