Szúnyogháló

A toló hálóajtók az utóbbi időben egyre népszerűbbé váltak, és pedig azért, mert kiváló belsőterületi védelmet a rovarok ellen nyújtanak. SD3P tolós hálóajtók, PRIMASET – szúnyogháló csoport egyik típusát képviselik. Tolós hálóajtókra jellemző a precíz kidolgozás, komponens megbízható jó minőség, elegáns megjelenés és egyszerű szerelés.

Elhelyezés Belsőterület
Anyag Alumínium
Irányítás Fogantyú

PRIMASET SOM szegélynélküli ablakháló, mely bő használó lehetőséget kínál. A megrendelő egyedi igényeihez alakított, különböző rögzítő verziót a nyílás betakarására nyújt, és ez megakadályozza a rovarok bejutását a belsőterületekbe.  A hálókeret hengerelt alumínium profilból, három színváltozatban készül:fehér, barna és aranytölgy faimitáció. A hálózat üvegfóliás szálakból áll össze, miközben az anyag erőssége és az időjárás ellenállás, jellemzők rá. Elegáns és diszkrét kinézetével nem zavarja a belsőterület benyomását.

Elhelyezés Belsőterület
Anyag Alumínium
Atipikus alakzatokIgen

PRIMASET SOL szegélyezett ablakháló, mely hatékony védelmet nyújt a rovarok ellen, és nemcsak mint lakóhelyek kiegészítő működik. A hálókeret hengerelt alumínium profilból, több színváltozatban készül. A hálózat üvegfóliás szálakból áll össze, miközben az anyag erőssége és az időjárás ellenállás, jellemzők rá. Egyszerű fel- és leszerelése az ablak rámára, melyet a belsőterületből lehet realizálni, elegáns és egyben magas funkcionalitású kiegészítőt alkat belőle.

Elhelyezés Belsőterület
AnyagAlumínium
Atipikus alakzatokIgen

PRIMASET SOT szegélyezett ablakháló, mely hatékony védelmet nyújt a rovarok ellen. A hálóráma extrudált alumínium profilból készül, több színváltozatos felületben. A hálózat üvegfóliás szálakból áll össze, miközben az anyag erőssége és az időjárás ellenállás, jellemzők rá. Egyszerű fel- és leszerelése az ablak rámára, melyet a belsőterületből lehet realizálni, elegáns és egyben magas funkcionalitású kiegészítőt alkat belőle.

Elhelyezés Belsőterület
Anyag Alumínium
Atipikus alkazatokIgen

PRIMASET SOV ültetéses ablakháló, mely leginkább a régi faablakokra van szerelve a hálókeret hengerelt alumínium profilból, több színváltozatban készül. A hálózat üvegfóliás szálakból áll össze, miközben az anyag erőssége és az időjárás ellenállás, jellemzők rá. SOV hálózat, mint hatékony rovarellenes védelem szolgál.  

Elhelyezés Belsőterület
Anyag Alumínium
Atipikus alakzatNem

PRIMASET SS2
Automatikustekeréses háló, amely legkényelmesebb megoldást kínál a rovarelleni védelem szempontjából. Ha a hálóra nincss zükségünk, egyszerűen feltekerjük a dobba. A hálózat az ecsettömítéses vezetőlábakba van elhelyezve, és ennek köszönhetően rugómechanizmus segítségével feltekerődik a dobba. Az automatikustekeréses háló két színváltozatba van gyártva – fehér és barna. Egyszerű bekattintással az alsó profilba, zsinórral és két fogantyúval kezelhető.

Elhelyezés Belsőterület
Anyag Alumínium
IrányításZsinór
Atipikus alakzatokNem

PRIMASET SD3 extrudált alumínium profilból gyártott hálósajtó, mely több szín felületváltozatba van gyártva. A hálózat, mely a háló gyártására van felhasználva, korrózió ellenállás képességgel rendelkezik, és jól viseli a hő különbségeket. Ez a hálóajtó típus csak a rámára szerelhető. Jellemző rá a tökéletes feldolgozás, megbízható, jó minőségű alkatrészek, elegáns design és egyszerű szerelés.

Elhelyezés Belsőterület
Anyag Alumínium
Irányítás Fogantyú
Atipikus alakzatok Nem