FANROLL

Fanroll FTM – belsőterületi anyagból készült motorral hajtott redőny, mely távirányítóval vagy kapcsolóval kezelhető. A felső tárcsák 43 mm átmérővel vannak gyártva. A redőnyök, különböző anyagokból készülnek, elég gyakran speciális anyagokat használnak a redőnyök gyártásához, például SilverScreen. Az anyag kínálat bő színskálából és dekoratív témákból áll, és ezekből bizonyára a legigényesebb megrendelő is tud választani.

ElhelyezésBelső terület
Anyag Anyag
IrányításMotor
Atipikus alakzatokNem

Fanroll FP rugós redőny, amely két felső tárcsás átmerővel: 25 és 38 mm, van gyártva. A redőnyöket, rögzítő mechanika segítségével, lehet különböző pozícióba beállítani. Az anyagok széles skálájának köszönhetően, a rugós redőnyöket minden belső területhez lehet alakítani. A redőnyt egyenesen az ablakra, vagy az ablak ráhajtásra szereljük, miközben az anyag betakarhassa a fal bizonyos részét is. Zsinórral vagy fogantyúval lehet a redőnyt irányítani.

Elhelyezés Belső terület
Anyag Anyag
IrányításFogantyú
Atipikus alakzatokNem

Fanroll FR - belsőterületi, anyag redőny, amely két felső tárcsás átmerővel: 25 és 38 mm,van gyártva. Az előnyei, közé tartozik az egyszerű kezelés és szerelés. A redőnyt egyenesen az ablakra, vagy az ablak ráhajtásra szereljük, miközben az anyag betakarhassa a fal bizonyos részét is. Aszerint, hogy teljes fényt vagy néma fényt akarunk elérni, lehet a redőnyök, különböző anyagokból készíteni. Az anyag kínálat bő színskálából és dekoratív témákból áll, és ezekből bizonyára a legigényesebb megrendelő is tud választani.

Elhelyezés Belső terület
AnyagAnyag
IrányításLánc
Atipikus alakzatokNem

Fanroll FTR belsőterületi, anyag redőny, lánccal kezelhető, amely felső tárcsás 43 mm átmerővel, van gyártva. Aszerint,hogy teljes fényt vagy néma fényt akarunk elérni, lehet a redőnyök, különböző anyagokból készíteni. Az anyag kínálat bő színskálából és dekoratív témákból áll, és ezekből bizonyára a legigényesebb megrendelő is tud választani.

ElhelyezésBelső terület
Anyag Anyag
IrányításLánc
Atipikus alakzatokNem

Funroll Mini FM belsőterületi, anyag redőny, lánccal kezelhető, amely felső tárcsás 17 mm átmerővel, van gyártva. A redőny előnyei közé, az egyszerű kezelés és szerelés, tartozik, miközben a szereléshez nem szükséges csavarokat használni. A redőnyt egyenesen az ablakra felfüggesztő kampókkal szerelik. A felső és alsó vaskampó segítségével, a feszült vezető silón rögzíti a redőnyt. Az anyag bő kínálata, ebből a redőnyből dekoratív kiegészítőt csinál.

ElhelyezésBelső terület
Anyag Anyag
IrányításLánc
Atipikus alakzatokNem