Napfénytörő

A préselt lamellák rendszere, lehetővé teszi, hogy a fény ellenőrzésével, az épületek belső hűtés kölcsönös megtakarítása legyen elérve, és pedig úgy, hogy az árnyékolt zónák, csökkentik az energia hatását ezekre, a zónákra.
E rendszer két árnyékoló típust használ: rögzített és mozgó. Az első, lehetővé teszi a szögtörés beállítását - 0°, 15°, 30° és 45°. A mozgó lamellák motorizálva lehetnek, illetve  aszabályozási mechanikát el lehet rejteni. Ennek köszönhetően elérhető az, hogy a homlokzat, esztétikusan tiszta marad.

ElhelyezésBelsőterület
Anyag Alumínium
Atipikus alakzatokIgen

Préselt alumínium napfénytörők a belső és a külső alumínium rendszernek felel meg. Szabályozzák a fényáteresztést, miközben biztosítva van az épületek megfelelő szellőzése. Ezek alkalmasak az udvarokra, a falak és lyukak eltakarására…

Elhelyezés Belsőterület
Anyag Alumínium
Atipikus alakzatokIgen

A napfénytörőket, a kereskedelmi helyiségek, övablakok, modern designú családi házak, tetőablak és tetők árnyékolására használják. Napfényrekeszek álltalába az épületek belsőhomlokzatára vannak helyezve és vízszintesen vagy függőlegesen, illetve kombinálva is lehetnek szerelve.

ElhelyezésBelsőterület
Anyag Alumínium
Atipikus alakzatokIgen