Titan iP

A jövő kovácsoló rendszere

A jelenlegi típusú szerelvényeket csak a kész szárnyakra és ajtókra lehetfelszerelni, ezért a telepítésük egy adott helyen végződik. Titan iP kovácsolás azonban lehetővé teszi, hogy külön-tartószerkezetet és keretet a szárny hegesztése előtt lehet felszerelni. Ennek köszönhetően, lehet először a kovácsolás történetében, a szerelvényt decentralizálni és optimálisan kihasználni a maradó szabadidőt a minden egyes gyártóhelyen.

A kovácsolás nemcsak minden ablakanyagnak, ablaktípusnak felel meg, de a különböző nyitómódszernek is. Ráadásul, erre az új kovácsolás típusra jellemző a szabályozás magas komfortja,hosszú élettartása és magas biztonsága.

A minőség sokszor a részletekbe van elrejtve. Ezért a Titan iP gyártásánál a hangsúlyt a magas minőségű anyagokra és racionális feldolgozásra fektettük. Az apró okok gyakran nagy következményekkel járnak: ez szerit a szómondás szerint, a Titan iP kovácsolás sok innovatív apósaga, magasabb funkcionalitással jár.   

Részletekig kiérett technika

Titan iP kiérett technikát nyújt minden részletben, melynem csak a végfelhasználó növekvő igényeket, a minőség és komfort szempontjából, elégíti ki, de úgyszintén a partnereink versenyképességét biztosítja.

  • Az alkatrészek optimalizált összeköttető része, gyors és biztonságos összekötőrészt, és állandó fix pozíciót nyújt. 
  • Az ollópánt összekapcsolást, szerszámok nélkül is könnyen lehet alakítani, és véglegesen biztonságos.
  • Hibás manipuláció elleni biztosítás problémamentesen telepíthető, szerszámok nélkül is, és teljesen működőképes
  • A kilincs elfordításával a szellőztetés pozícióba, működőképessé váll a mikro-szellőztető olló
  • Az olló részleteihez a nagy terhelésen kívül a legkisebb kopásnál, ugyanúgy integrált biztosítás tartozik, mely megakadályozza a szárny lehajtást és tompítsa az csukást.