ABLAK KOVÁCSOLÁS

Minőség kompromisszumok nélkül

Mint a felszerelések, szellőzés és épületi technikai berendezések gyártója, mi nagy felelősséggel járunk az ügyfeleink biztonsága szempontjából. Ez csak, nagy minőségű és egyben összes munkavállaló elfogadott szabványokkal, korszerű berendezéssel és intenzív termék ellenőrzéssel érhető el.

A hagyománnyal mindig egy lépéssel előre

A jövőre nézve, sose hagyunk semmit a véletlenre. Az ablak kovácsolás piaca innovatív megoldásokat követel,amelyek növekvő piackoncentrálással és differenciálással járnak. Ezért, mi a SIEGENIA-AUBI vállalatban a magas színvonalú termékekre és innovációkra támaszkodunk, melyek impulzusokat kínálnak a piacon.

Tanúsított minőségirányítás

A márkás termékeinket magas színvonalon kínáljuk, és pedig, intenzív ellenőrzési és vizsgálati eljárások által a tanúsított minőségirányítási rendszerek keretében - a DIN ISO 9001, a minőségi védjegy RAL keresztül a DIN ENV 1627-30-ig. Emellett támogatjuk a termékek széles körű belső vizsgálatot, a követelményeik messze meghaladják a törvényben előírt irányelveket. Még a termékek sorozat bevezetése után is folyamatosan dolgozunk termékeink optimalizálásán.

Rövid utak, hatékony folyamatok

Ezzel jár a szigorú, folyamat-orientált szervezet és az átfogó szerkezet, mely egyedi megoldást nyújt legmagasabb szinten a vásárlók számára. A minőség szempontjából az optimális kapcsolatnak köszönhetően a SIEGENIA-AUBI vállalatban mindig garantált a megbízható minőség. És a vállalati kultúrának köszönhetően, melyet befolyásolják a minőség magas igényei, ügyfél orientáció és az innovációs képesség, sikerült a SIEGENIA-AUBI cégnek mindig megadni az alaphangot a piacon.