Javító fixek

Kanten fix PLUS

Belső és külsőterületi borító színek, azonnali használásra. Nem szükséges őket tovább hígítani a fa, PVC és fém beborításnál.   
A leginkább a szélek és fóliázott felületek színezésére, vagy a finom vonalak és jól széles, díszítő vonalak rajzolása használják (farajzolások).
Ideális a lyukak betakarására, melyek a műanyag, fóliázott ablakprofilok hegesztésnél alakulnak. (Renolit színminta, RAL és stb.).

 

 

 

 

Használati utasítás:

  1. A festett helyeknek szárazoknak, por és zsírmenteseknek kell lenni. Erősen fogja kézbe a jelölő színes patront és a keverőgolyók hallásakor, rázza 10-20 másodpercig. Távolítsa el a kupakot, úgy hogy a rajzoló hegy mutasson fel felé.
  2. A nyomás egyensúly a fixben- a hüvelyk- és mutatóujjával, nyomja meg a megjelölt helyszínen a jelölőt. Így megnyitódik a szelep, és kiszivároghat a nyomás, mely rajzolás közben alakult, kézhőségtől van okozva.
  3. Szín mennyiség reguláció – a jelelőt a színes hegyével lefelé fordítsa és megfelelő nyomás alatt, hagyja a festéket a rajzolóhegybe csurogtatni. A rajzolót pedig ne túl sokáig nyomja, így megakadályozzaazt, hogy a rajzoló hegy nem töltődik meg túl sok festékkel, és így majd nemokoz foltokat. Próbaként tegyen pár mozdulatot a rajzolóval, azért hogy kiérzékelje a pontos szín adagolását.
  4. A szín bevonása – megállás nélkül kiegyensúlyozottan rajzoljon, és a festék kihagyásánál egyszerűen nyomja meg a rajzolót.  18-20 °C-nál használható. A szín állandósága, csak elegendőfesték mennyiségnél van garantálva. Egyes húzásoknak láthatóan nedvesnek kel lenni. A nedves rajz halványabbak tűnik, mint a száraz rajz. Bedugult hegyet 400 finomságú csiszolópapírral csiszolja át, vagy cserélje le. A rajzoló hátsórészébe két póthegy van helyezve. Sárga, kerek– a barázdákra és az élekre (széles ecsetvonások). Fehér, spicces - a finom szerkezeti rajzokra.

A termék kódja: FX. minta szám, például FX.2178007 -nussbaum (dió), FX.2052089 - eiche dunkell (sötét tölgy)